Post by gradkenuwisib on Feb 10, 2022 2:07:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho coinů ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Vadí mi, že se ta energie regeneruje strašně pomalu. Jinak je to úžasná hra.
Opravdu neuvěřitelná hra! Miluji to! I když je trochu drahý
Je to příliš dobrá hra, ale prosím .....nevadí dal jsem jí 4 hvězdičky, protože je tam daňová policie, takže prosím kontrolujte, že místo toho můžete nastavit časovač na 10, 20 sekund, kolik chcete sekund, myslím, že jen toto je problém, jinak je moc dobrý, miluji ho❤️
Můj ID - Vgrue757 Můj kód - FTSLAUKH PŘIDÁVEJTE 💋💋💋💋💋💋
Každopádně čelím nějaké nepříjemnosti ohledně ceny šatů a doplňování energie, ale tohle je moje oblíbená hra navždy.🥰🥰
Hollywood Story®: Fashion Star Περιπέτεια dzdg
Skvělá hra, ale poté, co se obléknete, není moc co dělat... Navíc jsou věci příliš drahé. Jen se jednou přihlásím do hry a obléknu se, vyberu si svou denní odměnu, dělám módní arénu a dárky pro fanoušky a plním úkoly, pokud nějaké zbývají. Ve hře nemůžete dělat nic jiného než toto.
Nevim jak to máte vy ale nejde nainstalovat
tato hra je tak závislá, ale smutnou částí je, že všechno dobré oblečení kupujete za diamanty a to vyžaduje skutečné peníze
Děti a já tuto hru milujeme, ale moje děti nemůžou hrát, protože všechno je drahé a proč existuje tolik různých typů drahokamů a některé nelze získat, pokud neutratíte peníze, v podstatě pokud hru neutratíte, je to na hovno
Miluji tu hru
Miluji tuto hru, je tak zajímavá a ještě jedna věc, poprvé dala 15 000. a jak vyděláváme peníze ve hře...
Hru miluji, ale stává se velmi drahou a po poslední aktualizaci moje hra vůbec nefunguje správně. Stále mi říká, že nemohu navštívit přátele, protože mají nejnovější verzi a potřebuji aktualizaci, ale žádná aktualizace není k dispozici. Velmi frustrující a přemýšlení o smazání aplikace
Staženo to asi před týdnem a teď to nejde přehrát kvůli chybě. Tím nehratelným myslím, že hru nemohu ani otevřít!
Moc nevím co tam mám dělat
Pardon moje sestra hrála jinou hru
Je to vlastně zábava a nevyžaduje mnoho peněz, abyste ji mohli hrát nebo se dostat na novou úroveň
Miluji tuto hru, je tak zábavná, ale vždy vás přiměje utrácet peníze a jako oblečení může být jako 35 diamantů a já mám jen šest, takže nějak bychom měli získat více diamantů a ceny klesnout.
Docela dobrá hra, miluji ji... ale je tak těžké získat diamanty a všechno je tak drahé, a NESNÁŠÍM ARINA GAME THINGY JE TAK TĚŽKÁ
Zpočátku to bylo skvělé, ale pak to začalo hodně zaostávat
Goot Kam jdete na hry...sbohem. V bb.
Miluji hru a všechno, ale problém je v tom, že nenávidím, jak je všechno tak zatraceně drahé a nedostatek diamantových ocenění. Jako všechny roztomilé šaty, které chci, jsou 250+ diamantů. A když už jsem u toho tématu, ve Vegas je otočný automat zmanipulovaný, takže nikdy nezískáte 1000 drahokamů. Nejvíc jsem dostal 5 a pár babek a nějaké hvězdičky. A s hvězdnými body je prosím zpřístupněte, protože si nemohu koupit žádné oblečení z obchodu Movie Star ve Vegas, protože mám na práci PR akce. Také proč je hrací automat tak drahý, jako 7 500 $ na roztočení? Druh rip off spolu s 10 diamanty použít škrabadlo hru věc. Také nesnáším, jak energii trvá tak dlouho, než se znovu nabije energií. Musím počkat, abych nabral plnou energii, což je nefér, když filmy, premiéry a bar už využívají příliš mnoho. Vím, že nejsem jediný, kdo si stěžuje. Ale jinak skvělá hra. Jen zpřístupněte diamanty a já budu hodnotit výše (:
Hollywood Story®: Fashion Star 冒險 xdv
Stickman Ghost 2: Ninja Games Akční fac
Hollywood Story®Bintang Fesyen Petualangan nibg
Super hra,bylo by dobré upravit délku na čekání energie.Člověk pak ze hry odchází jinam hrát jinou hru.
Je to dobrá hra na zabití času. Vyžaduje to však tunu diamantů, které se hromadí věčnost. Jsem uvízl, protože jsem povinen nakupovat ve 3 obchodech, které v podstatě potřebují koupit diamanty, aby dokonce prošly. Měli byste dát možnost utrácet peníze místo diamantů, protože to není fér. 250 diamantů za šaty? Naprosto šílené! Měli byste také přidat nové způsoby, jak vydělat diamanty a více peněz, i když práce v restauraci. Nemohu ohodnotit 5 hvězdičkami, protože je to opravdu hra, která zabíjí čas. Také nalezená hra hodně zamrzá na místě módního poháru. Hra mě opravdu baví, ale jsem opravdu zklamaný, jak chamtivá hra je.
Je to dobré, ale je těžké sehnat energii a diamanty, takže nemůžu sehnat hezké šaty☹️⚡💎
Tuto hru je opravdu zábavné hrát, dokud si neuvědomíte, že jediný způsob, jak se dostat dál, je nakupovat věci. Normálně mi nákupy aplikací nevadí, ale vzhledem k tomu, že to má být zábavná hra, její hraní stojí spoustu skutečných peněz. Vkládání peněz pro rodiče není moc zábavné. Teď říkám své neteři, aby našla levnější alternativu. Nebylo by tak špatné, kdyby odměny v minihrách v aplikaci byly lepší, tímto tempem dosáhne další úrovně a získá dostatek diamantů, když dosáhne 25. narozenin
Hm úplně mě to nepřesvědčilo
Proč mi byly dva týdny po sobě účtovány poplatky za členství ve výši 4,99 $, ale nemám přístup do obchodu. Naposledy jsem to zrušil a zkusil to znovu, stále nic, jen jsem řekl, že nelze změnit předplatné. Už jsem utratil dost na nákup diamantů, nerad utrácím a nedostávám svůj nákup.
Je to skvělá hra, ale šaty a košile jsou PŘÍLIŠ DRAHÉ a získáte 1 energii jako myslím dvě minuty, proto ji stále odinstaluji a znovu instaluji, takže doufám, že to opravíte jako pls
Přejí si, aby neměli časovače, které se vyskakují, ale také nemají přidávání, takže to je plus
Můj kód : DHLISJIB
Pěkná hra, ale energie je velmi nízká a času na její regeneraci je velmi mnoho
Je to jedna z nejpoužívanějších her v naší oblasti a je tak zábavná 😍👍😍
Zatím mě to baví. S aplikací. Hraju to každý den. Pokud bych mohl navrhnout vylepšení (jako každodenní hráč) 2 vývojářům, bylo by to, udělat módní přehlídky na dráhách více o skutečné módě... Celé to „jen vrstvěte věci, dokud nebudete vypadat jako tulák“ opravdu je trochu praštěný. Ale kdyby to bylo posuzováno podle skutečné módy a vzhledu, bylo by to zábavnější a určitě by to dávalo větší smysl. *Jen myšlenka* Kromě toho žádné stížnosti... Je to malá zábavná aplikace a rád ji hraji.
Čelím problému ze včerejška, protože se stahuje na 30 %, když se snažím hrát hru, ale nezobrazuje se, také jsem restartoval telefon, takže problém lze vyřešit, ale děje se to nyní, také to prosím opravte nyní
Nacita se to moc dlouho
Miluji tuto hru nevysvětlitelným způsobem! Šaty jsou krásné, příběhů nespočet, akce skvělé! Na této hře naprosto miluji všechno! *Jediná* věc, o kterou bych vás požádal, je, abyste našli způsob, jak uložit pokrok. Pokud hru odinstaluji, je téměř nemožné ji získat zpět, dokonce i přes Facebook, e-mail, ID hry, všechno! Takže prosím, pokud chcete, aby tato hra byla dokonalá, uložte si náš herní postup. (Získání diamantů je opravdu těžké, ale s úsilím se tam dostanete.)
Mám dobrou zkušenost, ale proč si kupuji hvězdný klub za peníze na týden, je to jen hra, ne byznys
Tato hra je vlastně docela dobrá, ale když kupuji jakýkoli byt, nemohu do něj vstoupit
Dobré, ale příliš mnoho reklam
Je to super hra jenom nevím jak mám natočit film protože me ten bodyguard nebo jak se to píše nepustí Prosím HELP
Hollywood Story®: Fashion Star 冒險 jkys
Opravdu miluji tuto hru, ale vždy se zaseknu na úrovni 12 Nemám žádnou energii, peníze ani drahokamy a musíte neustále kupovat tolik věcí a pokud máte 40 kartáčů na vlasy, neměli byste žádný hledat víc a plýtvat tou energií
Miluji tuto hru, protože se můžete oblékat a vydělávat falešné peníze a je to jako vydělávat skutečné peníze a tak ji miluji
Super hra ale trochu se zasekává jinak super!!! O:-) A jestli by tam mohli na začátku dát více peněz bylo by to ještě lepší!!!
Moje dítě tuto hru miluje a je prostě velmi zábavná
Hra mě baví. Nicméně nedostalo 5 hvězdiček, protože je příliš těžké vyhrát diamanty a perly, abyste získali něco dobrého pro souboje na dráze. Museli byste utratit 20 babek, abyste získali věci na první úrovni
Super hra,není nic co by na tom bylo špatné. Miluji tuto hru
👌
Hra jako dobrá ale hodně dobrá ale nwm jestli tam mám dát nějaký nový komentář nebo load game a jinak mě hra baví ale když ji odstraním a znovu nainstaluji hru po 3 tak už chci aby jsem vimazala nějaké hry .😡
Milujte tuto hru! Super návykové. Ale více oblečení v obchodech by mělo stát $ a ne 💎 Všechno stojí diamanty a diamanty stojí peníze.