Post by gradkenuwisib on Feb 10, 2022 2:04:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های جواهرات ژنراتور ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
این یک نسخه جدا شده از پین بال دزد سه بعدی کادت فضایی از ویندوز XP است
2 توپ و تبلیغ و در صورت عدم مشاهده تبلیغ، همچنان باید تبلیغ را ببینید.
کنترل خوب است، اما حرکات فیزیکی توپ عجیب است. گاهی اوقات مانند توپ ارواح یا نوعی گرانش عجیب و غریب حرکت می کند. اگر درستش کنید 4.5 می شود*
طراحی عالی اما به طرز ناامیدکننده ای پر زرق و برق.
عملکرد بازی خیلی بد است
هر چی بگم کمه من عاشق این بازیم قربون سازندش😗
روی کروم بوک کار نمی کند - زیرا پد لمسی هر دو باله را کار می کند
تقریباً همانطور که من آن را به یاد دارم. تنها تفاوت قابل توجه این است که وقتی توپ به سمت باله چپ به سمت پایین میچرخد، به سمت پایین میچرخد، بنابراین ترتیب دادن ضربات سختتر میشود.
خیلی عاشقانه به جای ستاره باید گوه بدیم
ننمجناللتتتتارببعهخجچتلییاخنورزیقهه
스페이스 핀볼 아케이드 unv
Space Pinball Arkade qdo
بدترین بازی که تا به حال مجبور شدم دکمه های خروج زیادی را برای تبلیغات فشار دهم و گیم پلی بدترین از بدترین هاست. گرافیک بد است همچنین کنترل ها تنها بهترین چیز در اینجا هستند، اما گاهی اوقات آنقدر خراب می شود که فکر می کردم یک انفجار داشتم. اما نه😡
به غیر از تبلیغات زیاد، به نظر من بازی کردن بسیار سرگرم کننده است زیرا تقریباً مانند نسخه اصلی است. از فیزیک توپ گرفته تا بازی واقعی بازی.
نوستالژیک یک ریمستر وفادار از بازی بچه هایی که در بزرگ شدن اینترنت نداشتند. ساعت ها تلاش کردم تا تمام اهداف و ماموریت ها را به پایان برسانم. مرد، خوب است دوباره آن را بازی کنم
مشکلی نیست. قبل از شروع تماشای ویدیو، فقط دو بار امتحان کنید. پاروها خیلی کوتاه هستند، بنابراین توپ خیلی راحت و خیلی وقتها بین آنها قرار میگیرد تا شما را مجبور به تماشای تبلیغات کند.
پس از انجام این بازی با اشکالات فراوان، در نهایت با مهارت نه شانس به امتیاز 1,684,250 رسیدم. به طور جدی به یک به روز رسانی در هر دو باله چپ و راست نیاز داشتیم، آنقدرها هم آسان نیست که توپ را با هدفی که همیشه هدف ماموریت را از دست داده باشد، درست مانند بازی بدون جاذبه - این مشکل را در چندین برنامه پین بال دزد مشاهده کردند و آنها بلافاصله ناهار را به روز کردند تا آن را برطرف کنند. !!!
چرت
Space Pinball: Classic game Arkada wzyr
به نظر می رسد انتخاب کنندگان ماموریت در برخی موارد گیر می کنند (ضربه زدن آنها با توپ هیچ کاری نمی کند).
بازی خوبی است اما باید بعد از هر بازی یک ویدیو ببینید
خوب.. توسعه دهندگان عزیز.. 1. فیزیک اصلی بازی را برگردانید. 2. اشکالات ضربه گیر را برطرف کنید. 3. همه صداهای اصلی را برگردانید و در مکان های اصلی قرار دهید. 4. رنگ های ارتقاء موتور را دوباره سفارش دهید. من واقعا امیدوارم بچه ها این را بخوانید و این موارد را اصلاح کنید زیرا اگر این کار را انجام دهید این بازی مانند یک موشک بلند می شود!!!
انصافاً توپ چندان قابل رویت نیست تشخیص آن را سخت می کند.. بازی خسته کننده.
به محض تمام شدن توپ، شما را مجبور می کند یک ویدیوی تبلیغاتی برای یک توپ اضافی تماشا کنید. برای بازی مجدد باید به طور کامل از برنامه خارج شوید. خدمات بد به مشتری تبلیغات فوق العاده سرزده ارزش زمان و تلاش را ندارد.
خاطرات را زنده می کند. اگرچه، توپ گاهی اوقات هدف "ماموریت شروع" را از دست می دهد، حتی اگر به نظر برسد که حداقل به یکی از سه سوئیچ برخورد کرده است. و چند مشکل در مورد سنج سوخت گیری: سریعتر از آنچه به یاد دارم تخلیه می شود، زمانی که توپ روی سنج سوخت می چرخد تا حدی سوخت نمی گیرد، مگر اینکه از کل گیج رد شود، و برای ادامه ماموریت نیازی به سوخت گیری نیست. به غیر از آن مسائل، لذت مطلق!
تا اینجای کار مشکلی نیست. فیزیک توپ بسیار متفاوت است. من نسخه اصلی را روی کامپیوترم بازی کردم تا مقایسه کنم و قطعا توپ در این نسخه متفاوت حرکت می کند. بزرگترین شکایت من از فیزیک این است که هر بار که توپ به سمت چپترین شوت میرود، به بیرون پرتاب میشود، اما به جای اینکه مانند نمونه اصلی به سمت بالا شلیک شود، به سمت راست میپرد، به ضربهگیرها میرود و سپس دوباره به چاه می افتد تا من ببازم.
قابل استفاده نیست پس از آخرین به روز رسانی، دیگر بارگذاری نمی شود و در صفحه شروع می ماند.
بازی را دوست دارید اما از تبلیغات متنفر هستید. اگر یک توپ اضافی می خواهید، باید یک ویدیو تماشا کنید. من در آن مخالفم.
Big Bang Evolution Žaid. automat. mon
سلام عالیه
همه ی خاطراتم زنده شد من اینو تو ایکس پی بازی میکردم
این بازی یک بازی کلاسیک از روزهای خوب بازیهای قدیم است، زمانی که یک کامپیوتر رومیزی یا لپتاپ میگیرید و این در آنجا وجود دارد. مورد علاقه من. اما با آن روی تلفنم، ای کاش میتوانستم فقط کمی نزدیکتر به دستگاه زوم کنم و نمای را نیز کمی کج کنم. لطفا این را در یک به روز رسانی در نظر بگیرید. متشکرم.
بازی خوب است و خاطرات را در win xp قدیمی من به ارمغان می آورد، اما باگ های زیادی وجود دارد و باید فوراً آن باگ ها را برطرف کنید.
صداها کلاسیک هستند. نگاه نزدیک آرام است اما یکسان نیست. فیزیک ...
خنک است تا تو بمیری و شما سعی می کنید من را وادار کنید یک ویدیو برای یک زندگی اضافی تماشا کنم. به جز من نمی خواهم، بنابراین شما باید به طور کامل از برنامه خارج شوید. قطعا حذف نصب می شود تا رفع شود. نوبت های خوب بگیر
این یک بازی عالی است!!! این جالب ترین بازی پین بال تا کنون است!!! من بازی Space Pinball: Classic رو روی کامپیوتر دسکتاپم بازی کردم و الان دارم این بازی رو روی گوشیم بازی میکنم و خیلی خوشحالم که دانلود کردم و روی گوشیم میمونه. من هرگز قصد ندارم این را از تلفنم حذف نصب کنم.
Space Pinball: Classic game Arcade rpqg
فیزیک مانند بازی اصلی نیست، به علاوه تبلیغات زیادی. این بازی بد است حذف نصب شد
برخی از مأموریتهایی که نسخه اصلی از جمله موارد دیگر داشت را از دست داده است. اما من حدس می زنم که خوب است
عالییییییییییییی👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 حتما دانلود کنید❤️❤️❤️ پشیمون نمی شید😊😊😊😊
نوستالژی
عالیه خاطراتم زنده شد
Space Pinball: Classic game Arkaadmängud xhzh
پیستون خیلی محکم ضربه می زند، چه با یک تیر، چه با قدرت کامل، مهم نیست. شما باید با 3 توپ شروع کنید، نه 2. ارزش پرداخت دیوار برای حذف تبلیغات را ندارد.
تفاوت های دقیق و کوچک آن با بازی اصلی، باعث می شود که بازی راضی کننده نباشد.