Post by gradkenuwisib on Feb 10, 2022 2:02:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzená výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Chcel by som aby som pridal voz na kravy a lišicu za traktor.
Táto hra je úžasná, najlepšia farmárska hra, akú kedy Sim vytvoril.. Grafika, traktory, samotná hra sú tie najlepšie.. NAJLEPŠIA HRA NIE JE NA TOM NIČ ZLÉ
Skvelá grafika by si však priala, keď viac ako 2 ľudia hrajú multiplayer.
Je to zábava, keď sa naučíte farmárčiť. Nie som farmár, ale teraz som. Toľko zábavy okrem zvierat. Nedostatok zvierat si vyžaduje viac dobytka
Je to dobrá hra, ale rezačka dreva je to preto, že ovplyvňuje ľudí pre životné prostredie
Farming Simulator 2009 - simulácia pre budúcich farmárov ; 29. 07. 2009 12:16 ; 29. 07. 2009 12:16 ; 09. 08. 2009 10:08 ; RE: 20. 09. 2009 10:53 ; RE
😏
Len zaplatené za aplikáciu, nič iné ako problémy. Nekupovať!!! Nesťahovať!!!
Zvláštne a veľmi neintuitívne
Je to skvelá hra! Ale začalo ma to odznova, keď som mal všetky stroje zlé
dobrá hra, ale mohol by si dať ako nejaké iné traktory a možno kosačku na trávu a PROSÍM a ford, ale každopádne táto hra je dobrá mám 14 zo 110 000 prívesov plných kukurice lol milujem ju
Chce to riadenie a nie nakláňanie, pri ktorom mi vrie krv
nemohol to spustiť
Opravte riadenie v náklone, nemôže dobre hrať
Pridajte prosím možnosť zmeniť priehľadnosť ovládacích prvkov ... A zmeňte polohu možnosti prepínania stroja na spodnej obrazovke, pretože to blokuje výhľad na stroj a je veľmi nepríjemné, inak je všetko v poriadku
Náklad surovej suroviny. Hra príliš mešká a padá po približne 2 minútach hry.
Pretože je to rovnaké ako Farming Sim 14, žiadna zmena
Hra je dobrá vo všetkých smeroch Dôvodom pre 3 hviezdičky je, že po 2_3 dňoch pravidelného používania aplikácia nepodporuje gyroskopický senzor, musíme jazdiť na tlačidlo, ak sa tak nestane, ohodnotil by som ju 5 hviezdičkami
vrátenie peňazí.. kúpil som. pokúsil sa hrať to trvalo 2 hodiny, kým som si stiahol 10 minút na to, aby som sa dostal do.. a bol útržkovitý.. skúsiť hrať. práve som odinštaloval. 14. len si myslí, že je to môj telefón.
Beat Racing-Schlage das Rennen Musik fgk
Ale od včera mi stále padá neviem čo mám z toho robiť
Milujem fs16 a fs18, len dve úžasné hry a odlišnú grafiku pre dve rôzne hry, len na veci je, že by bolo skvelé spojiť dva rovnaké prívesy, aby ste nemuseli robiť dve cesty farmu a obchod. Páči sa mi hra, páčila by sa mi fs20 by bol kompatibilný s akýmkoľvek zariadením, môj telefón je Samsung Galaxy A3 a bolo by super, keby s ním bol kompatibilný.😀😎
Táto hra je úžasná lebo nieje zavreté skoro všetko lebo FS14 je zavreté celé.
Farming Simulator 16 Simulation dfan
Je to dobrá hra od porúčam
Diskuze
Hra je tak dobrá, ale niektoré chyby v tejto hre sú prvé, keď som nastavil riadenie, keď sa zmenilo otáčanie obrazovky
Malo by to byť ako farmársky simulátor 18 s ošípanými, kravami, koňmi a sliepkami, urobte to tak
Skvelá hra, len škoda, že moje dievča rozčúlilo, že ju hralo príliš veľa, a keby ste mohli rozšíriť svoju farmu, bolo by to oveľa krajšie
Farming Simulator 16 સિમ્યુલેશન fpdl
Fantastické hry, ktoré môžu zlepšiť vaše manažérske schopnosti vo voľnom čase. Automatické ukladanie je kľúčom k pokračovaniu hry kedykoľvek. Niektoré prekážky však robia problémy v režime Auto, kde sa zasekli, kým nebudete musieť vyčistiť cestu, potrebujú ju zlepšiť. Napriek tomu je hra úžasná.
Dobré, ale neexistujú žiadne pokyny pre hráča alebo pokyny. Tak to prosím skontrolujte. Bola to dobrá skúsenosť
Je to super hra odporučam stiahnuť len by mohli pridať zimu gulate baliky a karaž na baliky a ližicu na traktor
Farming Simulator 16 模擬 ofw
Odporúčam túto hru, ale niekedy sa v hre vyskytne chyba, keď pozerám video a dostávam peniaze IAM nedostávam peniaze
Vyborne ta grafika a to vsedko naj hra len skoda ze je tam malo penazi odporucam stiahnut!!!!!!!!
Farming Simulator 16 სიმულაცია slz
Prvýkrát som sa pokúšal hrať len na olivovo sfarbenú prázdnu obrazovku. Hru nemôžem ani hrať, aby som ju ohodnotil. Nie dobrý začiatok ľudia......
Nemám rád hry na čas, farmárčenie nie je závod. Farming simulator 16 sa mi páči, pretože farmíte vlastným tempom a v hre máte viac možností a je zadarmo pre invalidov, ktorí sú zaseknutí doma a nemôžu sa vlastnou vinou zobudiť. 2. Vývojári získali pohľad na jazdu z kabíny vozidiel 3. Na svojom tablete s Androidom mám farmársky simulátor 16 a píše sa, že je k dispozícii aktualizácia, ale keď sa ju pokúsim aktualizovať, nikam sa nedostanem, alebo ak prejdem na google, povie mi to táto aktualizácia nie je kompatibilná
Veľmi skvelá hra. Veľmi návykové a je to jednoducho úžasné. Môžete tiež hrať offline, čo je skvelé! Vrelo odporúčam😎🤓😃👍
Bola to dobrá hra, ale mapa potrebuje viac miesta, takže môžete jazdiť ďalej a robiť viac vecí a táto hra potrebuje viac áut a nákladných áut.
Som prekvapený, pretože hra je dobrá, ale keď som vykonal platbu, mince neprišli, ale odpočítali sa mi iba peniaze. Stalo sa to 2-krát, ale mince neprišli. Žiadam vás všetkých, aby ste v tomto neplatili peniaze, pretože ide o podvodnú hru. Vezmú peniaze a nedajú mince, za ktoré ste si kúpili.