Post by gradkenuwisib on Feb 10, 2022 1:56:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgas monētas uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Reklāmas nesniedz man nepieciešamo informāciju,
Iedziļinoties spēlē, vienmēr rodas sava veida darbības traucējumi. Kad šefpavārs stāsta, ko darīt līmeņa sākumā, laiks jau ir sācies. Tagad vienā no līmeņiem varu izvēlēties tikai noteiktas sastāvdaļas. Laba spēle, viņiem vienkārši jāturas pie problēmām
Tā ir jautra spēle, taču, kad es saņemu dāvanu vai kaut ko citu, un tā vēlas, lai es noskatos video, lai to atvērtu, tā neko nedara, tāpēc es palaižu garām savas dāvanas un visas papildu monētas un lietas.
Slikta spēle, un nav palīdzības, līmeņi ir grūti, es to noņemšu, atvainojiet
Spēle piedāvā brīnišķīgu pieredzi. Vienīgais izaicinājums ir dimanti, un vairumā gadījumu dubultdimanti atsakās ielādēt pēc reklāmu skatīšanās, tādējādi ierobežojot spēļu pieredzi, ja vien jūs tos neiegādājaties.
Ļoti jauka un skaitļošanas spēle Man ļoti patīk gatavošanas spēles
Nevarēja mazliet ielādēt
Papildus. Arī klātesošās monētas un dubultā atlīdzība nedarbojas
Man patīk spēle, bet pie mīkstā apģērba ir jāpiestrādā.
Šī spēle ir ļoti laba. Jums ir jāspēlē šī spēle 🙂
pārāk daudz līmeņu nav labi, es pabeidzu visus līmeņus pareizi, bet tie nav šovi... piemēram, 1. līmenis 9 un 11 brokastu kafejnīcā 2. līmenis 6,8,10,11,13,14 meillures etoiles
Es ienīstu šo spēli 😠
Man patīk šī spēle tiem, kuri nezina, kā spēlēt ātri, jūs iesūc
Cooking Sizzle: Master Chef Simulácie cts
Tā ir lieliska spēle!! Daudz izaicinājumu!!!
Sveiki, WOW! Man patīk šī spēle 😍, un nav nevienas reklāmas, kuras es pieprasu visiem lejupielādēt šo lietojumprogrammu 🤠 lūdzu 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
MERGE PLANT ADVERT var darboties ilgu laiku, neļaujot jums turpināt spēlēt. Tas ir tik satraucoši.
Es atrodu gatavošanas spēles, tad es redzu šo, un es to lejupielādēju, un tas ir tik ļoti jauki paldies, ka izveidojāt šīs gatavošanas spēles
Merge Plants – Monster Defense Arcade mac
Sliktākā spēle pēc tās instalēšanas mans tālrunis karājas
Jauka spēle, bet ļoti reklāmas katrā spēlē
Tas ir jauki un viegli. man tas patīk
Mēģinu nopelnīt savu pēdējo atslēgu, bet spēle šajā līmenī nedarbojas pareizi, ēdiens netiek gatavots, un netiek nopelnīts tas, ko mēs gatavojam un es dodu klientiem nauda. Laba spēle, ja šī problēma tiktu novērsta, es tai piešķirtu desmit zvaigznes. Arī tā prasa man instalēt jaunu versiju, bet neredzu jauno versiju. Atjaunināta spēle ir atinstalēta ar daudzām kļūmēm. Ļoti vīlies
Laika izšķiešana šajā spēlē, jo 7. līmenis, ko pabeidzu, bet turpināšanas poga nedarbojas
Ļoti sliktākie visu līmeņu dimanti samazina punktu skaitu, tas apstājas pirms 3 vai 5 spēlētājiem
Pēc 4 resturents atvēršanas spēles restartēšanas tagad es atinstalēšu, es negribu spēlēt šo spēli trešo reizi
Agrāk tā bija tik jautra spēle.. tagad grūtības pakāpe pašā sākumā ir tāda, ka jums ir jātērē nauda, lai uzlabotu... tas nav godīgi! Atinstalēts!!
Ja jums nav naudas 💰 lai iegādātos papildu monētas, tad jūs esat iestrēdzis. nav godīgi cilvēki
Patīk, bet nepieciešams uzlabojums
Man ļoti patīk šī spēle
Pagaidām līmeņi ir lieliski, pastāstīšu vairāk, kad būšu progresējis.
Jau atjaunināts, bet joprojām nevar atvērt oishi veikalu, kurā teikts, ka atrodiet 395 atslēgas. Man ir visas atslēgas Lūdzu, palīdziet kā?
Tikko sākusies, bet pagaidām viss ir labi
Cooking Sizzle: Master Chef Παιχνίδια προσομοίωσης geyz
Tā ir jauka spēle, jo man patīk gatavot, bet es vienkārši ienīstu to, kad no jums mēģina iekasēt maksu par lietām,,, spēles, kuras es spēlēju dienā, to nedarīja, taču tā ir jauka spēle, ja jūs patīk gatavot
Es izbaudu spēli
Pārāk grūti nopelnīt monētas
Es spēlēju spēle ir ļoti interesanta
Sākotnēji man patika spēle, taču šķiet, ka tā ir kļūdījusies Japānas pasaules 2. restorāna 38. līmenī. Līdz ar to klientu nepietiek, lai pat izpildītu līmeņa nokārtošanas kritērijus
Ne tik labi, bet vidēji Nav slikti
Tik tālu, labi
Esmu ATKARĪGS no šīs spēles..... un tagad es esmu apstājies, pirms tas neļaus man atvērt nākamo līmeni, PAT gan esmu atradis visas atslēgas un savācis VISAS zvaigznes visos citos līmeņos ! Kad es noklikšķinu uz nākamā restorāna, tiek parādīts paziņojums DRĪZ ar pogu "atrast", un es noklikšķinu uz ATRAST, un es aizvedu uz pēdējo restorānu, kas jau ir pabeigts ar visām zvaigznēm UN taustiņiem...... vai tā ir kļūme.
Jums vai nu jādod vairāk laika, vai jāpārtrauc likt klientiem iet līdz pat ekrāna otrai pusei. Un paiet pārāk ilgs laiks, līdz klienti parādās starp pasūtījumiem.
Lūdzu, palīdziet, man ir iegādāts, bet pēc tam, kad es to samaksāju caur gcash, es nesaņēmu dimantus, ko nopirku. Kāds, lūdzu, palīdziet man atgūt naudu. Paldies!
Cooking Sizzle: Master Chef Simulácie cts
Šis piggynank bs, kurā viņi iekasē maksu, lai iegūtu monētas, kuras jūs nopelnāt, izmantojot spēli, ir labi. Citādi laba gatavošanas spēle. Lielākā daļa ir līdzīgi, ja vien nav tiešām slikti
Spēles vidū tas mani nepārtraukti izspiež no lietotnes... Esmu spēlējis vairākus mēnešus, ļoti vīlies
Tik daudz reklāmu nāca
Laiks ir ļoti mazs, bet uzdevums ir augstā līmenī. Jums vajadzētu dot vairāk laika, lai to pabeigtu, pretējā gadījumā šī spēle ir beigusies.
Ir daudz sludinājumu
Šis nebija labākais, tas bija labi, es to spēlēšu nākamreiz