Post by gradkenuwisib on Feb 10, 2022 1:44:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau kristalų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: cooking game 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas yra labai gražus
Sustingsta ir sujaukė mano telefoną!#
Neatsako, nesmagu. Negaliu nežaisti šio žaidimo nereaguoti.
Negaliu apeiti dalies, kurioje sakoma, kad įveskite virėjo vardą, tai neleis man įvesti savo virėjo vardo
Geras
Aš vis dar turiu problemų su šiuo žaidimu. Negaliu žaisti žaidimo vien todėl, kad kai kurie žmonės gali žaisti, nereiškia, kad žaidime nėra klaidų. Aš ištrinsiu šį žaidimą, kol išspręsite problemą, tikiuosi, Visi atsakys į mano įrašą ir praneš, ar problema gali būti išspręsta, ir aš taip pat vertinu žaidimą vienu😐
Smagu, bet klaidos atsiranda po to, kai įveikiate šį 1 lygį ir, laimėjus bei pasibaigus laikui, turite mesti, kad išeitumėte iš šio lygio. Tai niekada nesibaigia tol, kol laikrodis rodomas 00:00 ir nebelieka klientų. Neliko jokių veiksmų, kad būtų pašalinta
Per daug užšąla
Žinau, kad tai naujas žaidimas, bet jame yra per daug nesklandumų! Be to, buvau paragintas atsiimti savo nemokamą dovaną 🎁 Išankstinei registracijai, bandžiau ir raginimo langelis, ant kurio buvo mygtukas "pretenzuoti", nedingo. Kelis kartus bandžiau jį bakstelėti ir galiausiai turėjau išeiti iš programos ir sugrįžti, nes praradau dovaną. Ir dabar programa kas porą minučių užstringa arba mirksi grafika.
Cooking My story: gioco cucina Arcade lxr
Jūsų duonos dėžutės lygyje ji kabės tiek dienų, kad neveiks. Taigi aš susiduriu su problema užbaigti lygį... Taigi, prašome tai išspręsti. Kitaip žaidimas yra puikus
Jis visiškai neveikia, nuolat užšąla paspaudus paleidimo mygtuką, tada priverstinai išeina
Kur yra gildijos variantas, aš beveik užbaigsiu antrąjį restoraną 😡?
Gildijos nėra..įvykiai kartoja, kad greitai ateis, bet jie niekada neateina..2 dienos virsta 3 dienomis..3 dienos vėl pavirto į 2 dienas..bet taip niekada nebūna. O kur gildijos stoti. Ar niekas kitas nežaidžia šio žaidimo?? Ir 5 tada pasiekiu autobusų stotį ir negaliu toliau važiuoti...?
Tai labai lėtai ir blogai graghic
Nepavyko pakeisti veikėjo vardo
Visiškai šąla, tada visi daiktai, kuriuos nusipirkau, išnyksta, ištaisau klaidas ir vėl žaisiu ir skirsiu 5 žvaigždutes, bet šiuo metu nusipelno tik 1 žvaigždutės ⭐
Žaidimas sugenda, kai pasiekiau įkėlimo ekraną, labai norėčiau jį žaisti. Jei pataisysiu, pakeisiu įvertinimą.
::Mano žaidimas neatsidaro po naujausio atnaujinimo. Neseniai žaidžiau duonos dėžutės restorane ir žaidimas sudužo po atnaujinimo. Kiekvieną dieną bandžiau atidaryti, bet negaliu pradėti. Taigi prašau kuo greičiau išspręsti mano problemą.
Kodėl man leidžiama išsaugoti pažangą Facebook Praradus savo pasiekimus ir nesklandumus, taip pat išsiunčiau bilietą, kad negavau 5 šlovės lygio vaflių restorane ir atnešiau viską, kas buvo netvarkinga ir per daug klaidų, žaidimo kūrėjai norėjo pinigų, bet negavo. Nenoriu skirti laiko žaidimui nuo žaidimo išleidimo. Mačiau, kaip žmonės skundžiasi dėl klaidų trikdžių. Noriu, kad mano šlovės lygis būtų 5 ir gautų atlygį už jo pasiekimą. Išsiunčiau bilietą ir vis dar nepataisytas.
Viską atnaujinau Waffle restorane ir užbaigiau, bet vis tiek jo žinomumo lygis nesiekia 5. Rodo 492/500. Prašome pasiūlyti sprendimą! Kreipiausi į žaidimo pagalbą, bet sprendimo neradau. Aš pašalinsiu žaidimą ir niekam nesikreipsiu.
Iš pradžių patiko, bet išleido turtus rubinams. Net kai aš naudoju rubinus, kad užbaigčiau lygį, vis tiek atsiųsiu 1 klientą ir paprašau 20 rubinų. Atnaujinau viską, ką galiu, naudojau įvairius dalykus, bet vis tiek negaliu baigti lygio ir esu tik keliuose restoranuose. Išmontuotas, nes tai visiškai nuplėšta!!
Aš negaunu savo kreditų už žaidimą ir žaidimo nuolatinį užšalimą.... padėk, man patinka šis žaidimas
Ei!! Kaip atsisakyti prenumeratos!!?? Idw palaikyti ką nors, nes esu užsiėmęs, nenoriu, pasakykite man, kaip dabar pykstu, šis žaidimas moka ar kažkas, jei palaikote?!!!
Tai yra dar vienas pinigų išgryninimo žaidimas! Aš ką tik pradėjau, todėl tai pakankamai smagu. Kūrėjai mano, kad mes tokie kvaili. Mes įsisiurbsime ir mokėsime begalines sumas vien tam, kad pažaistume jų kvailą žaidimą!!! Šie kūrėjai sugadino internetinius akinių žaidimus!!! Kai tik pasidarys sunku, aš tiesiog pašalinsiu ir eisiu toliau. Tikiuosi, jūs, žmonės, didžiuojatės savimi.
Jis yra lipnus, bet kol kas viskas gerai, reikia šiek tiek padirbėti
Atrodė geras žaidimas. Jis nuolat užšaldavo ir strigdavo, turėjau jį pašalinti. Jei jie ištaisytų klaidas, tai būtų geras žaidimas.
Kodėl turi praeiti per daug laiko, kol maistas paruošiamas..tai labai erzina..tai nepadaro žaidimo linksmo..Mane norisi ištrinti 🙄
Turėjau jį pašalinti, nes jūs neatnaujinsite ir neištaisysite visų trikdžių...
„Knock-off“ maisto gaminimo dienoraščio versija! Šis žaidimas yra toks pat kaip „Cooking Diary“. Maisto gaminimo dienoraštis yra geresnis ir originalesnis. Skiriu vieną žvaigždutę, nes jie viską nukopijavo į žurnalą/dienoraštį. Išdėstymas tas pats, ratas, stiprintuvai, parduotuvė ir pagrindinė idėja. Grafika yra žemos kokybės, o pasiimti elementus iš pradžių nėra lengva. Turite paliesti daiktą tinkamoje vietoje, kad jį paimtumėte. Kol kas kombinacijų nėra, todėl žaidimo nerekomenduoju. Parsisiųsti: Maisto gaminimo dienoraštis
Per daug nesklandumų galite tai ištaisyti, prašau
Po naujausio atnaujinimo programa nuolat stringa. Kiekvieną kartą rodoma klaida ir aš net negaliu žaisti vieno lygio spragėsių restorano. Ištaisykite klaidą kuo anksčiau arba turėsiu pašalinti žaidimą.
Šis žaidimas yra labai blogas ir labai lėtas, aš skiriu nuliui žvaigždučių
Šis žaidimas turi tiek daug problemų. Dabar ištrinu. Per daug varginantis.
Šis žaidimas yra labai lengvas ir paprastas, bet laiko yra mažiau laiko yra mažiau nei klientų 😀😀😀
Negaliu žaisti naujame restorane, kad išspręstumėte problemą
Braindom 2:脑筋急转弯 谁是谁? 脑筋急转弯游戏 拼字 apc
Gedimų per daug
Aš niekada neturėjau žaisti. Žaidimas įstrigo įkeliant....
Kažkaip patiko šis žaidimas anksčiau, bet dabar Antrajame pasaulyje žaidimas užstringa ir neatnaujinama ši problema. Pašalinkite jį dabar.
Žaidimas dabar net neįsikelia.
Cooking My story: gioco cucina Arcade lxr
Taip, aš turiu iš naujo paleisti žaidimą
kodėl jis neveikia po 68 lygio?
Jei neturite tikrų pinigų, kad gautumėte brangakmenių, reikia amžinai, kad gautumėte pakankamai ką nors padaryti. Jūs dirbate su šalutiniais žaidimais daugeliu lygių, kad gautumėte 3. Kai pagaliau galėsite atnaujinti, prireikia 4 valandų, kad gautumėte atnaujinimą, tai yra, nebent norite išleisti daugiau brangakmenių, gaukite jį anksčiau. Tikrai manau, kad tai galėjo būti įdomus žaidimas, jei ne tokie veiksmai. Esu tik antrame restorane ir esu taip nusivylęs viskuo, kad ketinu jį pašalinti.
Viskas taip brangu, kad taip pat norėčiau, kad galėtumėte uždirbti daugiau deimantų, monetų ir dolerių. Ir labai sunku gauti galios. Taip pat prizų ratas turi mažų mažiausiai stulbinamų apdovanojimų.
Mėgstu duoti 0 žvaigždučių, bet , pirmąją dalį pakankamai lengva išlaikyti, o antrąją tikrai ir nejuokingai sunki. Kaip ir daugelis, kuriuos mačiau, kad ir ką darytumėte, tiesiog negalite to praeiti. Istorija man patiko daugiausia dėl to, kad vadinamasis mentorius buvo arogantiškas ir rodė aiškų palankumą. Jo veiksmai mane nuolat viliojo. Dizaino parinktys buvo siaubingos ir jūs taip pat negalite pritaikyti savo charakterio. Tiesiog laiko švaistymas. Maisto gaminimo dienoraščiai yra daug geresni.
Susiduriu su problema, pakilau iki 45 lygio, bet staiga pasiekiau 12 lygį 😡 „Noddle“ restorane ir užsisakiau daug dalykų, bet negavau čekio
Žaidimas neįkeliamas, net negaliu jo atsisiųsti.
Aš nusipirkau visus atnaujinimus ir dekoracijas vaflių restorane, tačiau jis rodo 493/500, o tai taip absurdiška. Nebėra ko pirkti. Negaliu gauti šlovės taškų. Tiesiog išspręskite šią problemą
Geras😃
Jei norite pasninkauti, žaidimas sustings ir jis užšąla žaidimo viduryje. Esu įstrigęs, tada 2 kartą man neleidžia žaisti duonos dėžėje.